VEILING SCHILDERIJEN

VEILING SCHILDERIJEN

Doe mee met onze veiling i.s.m. Albert Heijn Jan Linders Grubbenvorst! U kunt bieden op een prachtig tweeluik van beeldend kunstenaar Ad Verstijnen.

Ontdek de schitterende wereld van Ad Verstijnen, een kunstenaar die kleur tot leven brengt!

Het prachtige tweeluik ter waarde van maar liefst EUR 500,00 bestaat uit 2 schilderijen van 50×50 cm. Ze stralen met de levendige kleuren en creatieve energie van Ad Verstijnen. Eén lijst heeft een kleine beschadiging, maar dat doet niets af aan de schoonheid van dit kunstwerk. De lijsten krijgt u er gratis bij. Ontdek meer van de prachtige creaties van Ad Verstijnen op www.adverstijnen.nl

Startbod van de veiling is EUR 250,00 voor het tweeluik. Om uw bod uit te brengen ga naar ons contactformulier (www.stichtingroel.nl/contact) en stuur ons een bericht. Ook voor nadere informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier of mail naar info@stichtingroel.nl